σύντομο βιογραφικό

Dr. Εμμανουέλα Τσουκάλη

Η ιατρός Τσουκάλη Εμμανουέλα είναι γαστρεντερολόγος - ηπατολόγος - ενδοσκόπος και ασχολείται με όλο το φάσμα των παθήσεων του πεπτικού σωλήνα, του ήπατος, του παγκρέατος και των χοληφόρων.

Έχει εξειδικευθεί στη νευρογαστρεντερολογία και στην κινητικότητα του γαστρεντερικού συστήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύπτοντας με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα παθήσεις όπως η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, η δυσκοιλιότητα και οι λειτουργικές παθήσεις του πεπτικού. Επιπλέον, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου (ελκώδης κολίτιδα και νόσο Crohn) καθώς τελεί διατριβή με αυτό το γνωστικό αντικείμενο.

Η ιατρός είναι Υπεύθυνη Τμήματος Νευρογαστρεντερολογίας και Μελέτης Κινητικότητας Πεπτικού του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι υπό τη διεύθυνση του Δ. Καραγιάννη, πραγματοποιώντας εκεί εξειδικευμένες εξετάσεις του αντικειμένου αυτού καθώς και επιστημονικός συνεργάτης της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του ΓΝΑ Ευαγγελισμός.

Διατηρεί ιατρείο στο Κορωπί επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου και Ευαγγέλου Λάμπρου 2 στην πλατεία Δημαρχείου, όπου πραγματοποιεί ενδοσκοπικές πράξεις (γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, πολυποδεκτομές) σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές και κατευθυντήριες οδηγίες.

περισσότερα
Τσουκάλη Εμμανουέλα

ΙΑΤΡΟΣ

Εμμανουέλα Τσουκάλη
ενημέρωση

Νέα & Ανακοινώσεις

Vedolizumab και ελκώδης κολίτιδα

Δημοσίευση ερευνητικής εργασίας σχετικά με την αποτελεσματικότητα του vedolizumab σε ασθενείς με ελκώδη κολίτιδα με συμμετοχή αξιόλογων συναδέλφων υπό την επίβλεψη του καθηγητή κ. Μπάμια. Η ιατρός ήταν υπεύθυνη για τη συλλογή δεδομένων στη Γαστρεντερολογική Κλινική του ΓΝΑ Ευαγγελισμός.

Συγγραφή κεφαλαίου στο βιβλίο: "Θέματα Γαστρεντερολο...

Τιμητική πρόσκληση από τον Καθηγητή Γαστρεντερολογίας Ιωαννίνων Δ. Χριστοδούλου για συγγραφή κεφαλαίου σχετικά με την αχαλασία και τις λοιπές κινητικές οισοφάγου μαζί με τον Αναπ. Καθηγητή Γαστρεντερολογίας Αθηνών κ. Καραμανώλη

Ομιλίες στο 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας

Τιμητική πρόσκληση για ομιλία της ιατρού από τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής κ. Βιάζη, Διευθυντή Γαστρεντερολογικής Κλινικής ΓΝΑ Ευαγγελισμός, σχετικά με την μανομετρία υψηλής ανάλυσης με προεδρείο τον Καθηγητή Χειρουργικής κ. Θεοδώρου και τον Γαστρεντερολόγο, Στρατιωτικό Ιατρό κ. Καρα...

Αντι-υπερτασική αγωγή και ΙΦΝΕ

Δημοσίευση στη διεθνή βάση ιατρικών ερευνητικών εργασιών Pubmed εργασίας σχετικά με την συσχέτιση αντι-υπερτασικής αγωγής και πρόγνωσης ιδιοπαθών φλεγμονοδών νόσων του εντέρου. Η μελέτη έγινε με συνεργασία των Γαστρεντερολογικών Κλινικών του ΓΝΑ Ευαγγελισμός και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομεί...

Ομιλία "Οισοφάγος"

Ομιλία της ιατρού σχετικά με κλινικά ζητήματα του ανώτερου πεπτικού στην ημερίδα της Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Λαικού Νοσοκομείου, μετά από τιμητική πρόσκληση του καθηγητή Γ. Παπαθεοδωρίδη.

συνεργασίες

Ενεργό μέλος επιστημονικών εταιριών