σύντομο βιογραφικό

Dr. Εμμανουέλα Τσουκάλη

Η ιατρός Τσουκάλη Εμμανουέλα είναι γαστρεντερολόγος - ηπατολόγος - ενδοσκόπος και ασχολείται με όλο το φάσμα των παθήσεων του πεπτικού σωλήνα, του ήπατος, του παγκρέατος και των χοληφόρων.

Έχει εξειδικευθεί στη νευρογαστρεντερολογία και στην κινητικότητα του γαστρεντερικού συστήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύπτοντας με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα παθήσεις όπως η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, η δυσκοιλιότητα και οι λειτουργικές παθήσεις του πεπτικού. Επιπλέον, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου (ελκώδης κολίτιδα και νόσο Crohn) καθώς τελεί διατριβή με αυτό το γνωστικό αντικείμενο.

Η ιατρός είναι Υπεύθυνη Τμήματος Νευρογαστρεντερολογίας και Μελέτης Κινητικότητας Πεπτικού του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι υπό τη διεύθυνση του Δ. Καραγιάννη, πραγματοποιώντας εκεί εξειδικευμένες εξετάσεις του αντικειμένου αυτού καθώς και επιστημονικός συνεργάτης της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του ΓΝΑ Ευαγγελισμός.

Διατηρεί ιατρείο στο Κορωπί επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου και Ευαγγέλου Λάμπρου 2 στην πλατεία Δημαρχείου, όπου πραγματοποιεί ενδοσκοπικές πράξεις (γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, πολυποδεκτομές) σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές και κατευθυντήριες οδηγίες.

περισσότερα
Τσουκάλη Εμμανουέλα

ΙΑΤΡΟΣ

Εμμανουέλα Τσουκάλη
ενημέρωση

Νέα & Ανακοινώσεις

Ομιλία "Χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην κα...

Ομιλία της ιατρού στο Πανελλήνιο Γαστρεντερολογικό Συνέδριο σχετικά με την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Ιατρική.

Ομιλία "Λειτουργική Δυσπεψία"

Ομιλία της ιατρού για τη λειτουργική δυσπεψία στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής. Δείτε την πλήρη ομιλία εδώ.

Προεδρεία στην στρογγυλή τράπεζα "Ηωσινοφιλική Οισοφ...

Τιμητική συμμετοχή της ιατρού ως πρόεδρος στρογγυλής τράπεζας με θέμα την ηωσινοφιλική οισοφαγίτιδα στο 3ο Εντατικό Σεμινάριο για τις ΙΦΝΕ  και Ανοσιακές Παθήσεις Πεπτικού που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ομιλία "Κατευθυντήριες οδηγίες για το Σύνδρομο Ευερέ...

Τιμητική πρόσκληση για ομιλία που αναφέρεται στις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με την αντιμετώπιση του ΣΕΕ στο Πανελλήνιο Γαστρεντερολογικό Συνέδριο. Για να δείτε την ομιλία πατήστε εδώ.

Ομιλία "Μικροβίωμα και νεοπλασίες πεπτικού"

Τιμητική πρόσκληση από το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κλινικής Ογκολογίας για ομιλία της ιατρού σχετικά με τον ρόλο του μικροβιώματος στις νεοπλασίες του πεπτικού συστήματος. Δείτε την ομιλία εδώ

συνεργασίες

Ενεργό μέλος επιστημονικών εταιριών